Přeskočit na obsah

Náš tým

Členové a členky našeho týmu mohou prokázat jak individuální profesní zkušenosti s prací na poli demokratické tranzice, a to v různých rolích a s různými relevantními specializacemi, tak také týmovou pracovní souhru.

Spojuje nás odhodlanost podporovat osvobozující a demokratizační hnutí v každém jeho projevu a formě, ale i přátelství a kolektivní sounáležitost.

Jana Stehnová

Výkonná ředitelka, finanční manažerka Integrie. Tvůrkyně a vedoucí vietnamského programu a advokačních aktivit, odbornice na dobré vládnutí a koncepci právního státu. Grafička. Moderátorka podcastu Pacifica. Nadšená plavkyně, milovnice psů, tvůrčí švadlena.

Ondřej Cakl

Programový vedoucí, tvůrce a koordinátor projektů v Myanmaru. Předseda správní rady. Odborník na klimatické agendy a digitální masovou on-line komunikaci. Moderátor a producent podcastu Pacifica. Obhájce nepodmíněného základního příjmu. Hudebník, cyklista, modelář.

Markéta Svobodová

Analytička ruských zdrojů, projektová asistentka v Integrii. Členka správní rady. Odbornice na obranné doktríny postsovětských zemí a mezinárodní právo týkající se nukleárních zbraní. Propagátorka práv LGBTQ+ a manažerka projektů občanské společnosti v postsovětských zemích.

David Robert Mulica

Projektový asistent a juniorní výzkumník v Integrii. Člen správní rady. Koordinátor demokratických občanských projektů na Balkáněa v JV Asii, organizátor politických kampaní a koordinátor aktivit mládeže. Milovník baseballu, nadšený debatér.

Petr Lovětínský

Asistent koordinátorů v Integrii. Člen správní rady. Výkonný manažer projektů zaměřených na boj proti korupci a lidská práva. DJ Sat a hudební producent pro podcast Pacifica.